Privatlivspolitik

Fortrolighedspolitik

Vi sikrer din ret til privatliv, når du besøger vores hjemmeside eller kommunikerer med os. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler de personoplysninger, som du deler med os.

Vi respekterer din ret til at kontrollere, hvordan dine personoplysninger behandles. Derfor behandler vi kun dine personoplysninger i det omfang det er nødvendigt for at besvare en forespørgsel fra dig.

Behandling af personoplysninger

Gennem vores hjemmeside behandler vi følgende personoplysninger:

  • Information om dine besøg på vores hjemmeside, herunder besøgte undersider, datatrafik, geografisk placering, weblogs og anden kommunikationsdata.
  • Personoplysninger, som du deler med os, når du udfylder en formular på vores hjemmeside.
  • Personoplysninger, som du deler med os, når du kommunikerer med os.

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside kan vi anvende cookies til at indsamle statistisk information baseret på din aktivitet. Statistisk information er anonymt, men gør det muligt at se, hvordan brugere benytter hjemmesiden, hvilket kan hjælpe os til at forbedre brugeroplevelsen samt de tjenester vi leverer til dig.

Databeskyttelsesloven tillader, at vi anvender cookies for din enhed, hvis det er nødvendigt for hjemmesidens funktionalitet. Ved anvendelse af enhver anden type cookie er dit samtykke nødvendigt.

Ved at aktivere browserindstillinger, kan du frabede dig, at vi anvender cookies. Vær dog opmærksom på, at dette kan hindre din adgang til dele af vores hjemmeside.

Formålet med vores behandling af personoplysninger

Dine personoplysninger behandles på baggrund af følgende formal:

  • For at levere den information, du forespørger fra os, i relation til vores tjenester.
  • For at opfylde vores kontraktuelle forpligtelser overfor dig.

Vi vil kun kontakte dig og/eller tillade, at tredjeparter kontakter dig, når det sker på baggrund af dit specifikke samtykke

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi benytter kun servere og opbevaringsfaciliteter placeret i lande, hvor der er en høj grad af juridisk beskyttelse af personlysninger.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i den periode, som databeskyttelsesloven tillader eller i overensstemmelse med dit specifikke samtykke.

Hvis du har modtaget/valgt et kodeord, for at tilgå særlige dele af hjemmesiden, er du selv ansvarlig for at sikre, at kodeordet ikke deles med andre.

Deling af personoplysninger

Dine personoplysninger vil kun blive det med tredjeparter, hvis det sker i overensstemmelse med dit specifikke samtykke eller med retmæssigt grundlag i databeskyttelsesloven.

Links og andre tjenester fra tredjeparter

Vores hjemmeside indeholder links fra selvstændige tredjeparter, og vi anvender tjenester fra sociale medier, f.eks. AddThis. Vær opmærksom på, at disse tredjeparter og tjenester er ansvarlige for alle personoplysninger, som du deler med dem gennem din brug af nævnte links og/eller tjenester.

Kontakt til os

Du er meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål, kommentarer eller andet feedback til denne fortrolighedspolitik. Skriv til afc@mediasupport.org

Du har altid har ret til at ændre eller annullere et samtykke, du tidligere har givet, for at vi kan behandle dine personoplysninger.